Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd 086-0755-28025755 richer@richconn.com.cn

Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή

Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή

Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή

  • Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή

    ποιότητας Ακρίβεια που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή Υπηρεσία

    Περιλαμβάνει κυρίως την υπερβολική στροφή, τον καθρέφτη ακρίβειας που αλέθουν και που αλέθουν. Στον υπερβολικό τόρνο ακρίβειας, η στροφή μικροϋπολογιστών πραγματοποιείται με το εργαλείο στροφής διαμαντιών ενιαίου κρυστάλλου μετά από τη λεπτή λείανση. Το τέμνον πάχος είναι μόνο περίπου 1 μικρό. Χρησιμοποιείται συχνά για να επεξεργαστεί τη υψηλή ακρίβεια και τα ομαλά μέρη επιφάνειας των υλικών μη σιδηρούχων μετάλλων, όπως οι σφαιρικοί, ασφαιρικοί και επίπεδοι καθρέφτες. Παραδείγματος χάριν, ο ασφαιρικός καθρέφτης με μια διάμετρο 800mm που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό πυρηνικής σύντηξης μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με μια μέγιστη ακρίβεια 0,1 μ μ και μια τραχύτητα επιφάνειας rz0.05 μm.

    Δωρεάν προσφορά

Όταν η ακρίβεια κατεργασίας είναι νανόμετρο ή ακόμα και ατομική μονάδα (η ατομική απόσταση δικτυωτού πλέγματος είναι 0.1-0.2 νανόμετρο), η τέμνουσα μέθοδος δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε την. Χρειάζεται τη βοήθεια της ειδικής μεθόδου κατεργασίας, δηλ., η εφαρμογή της χημικής ενέργειας, της ηλεκτροχημικής ενέργειας, της θερμικής ενέργειας ή της ηλεκτρικής ενέργειας, για να κάνει αυτές τις ενέργειες να υπερβούν την ενέργεια συνδέσεων μεταξύ των ατόμων, ώστε να αφαιρεθούν μέρος της προσκόλλησης μεταξύ των ατόμων στην επιφάνεια κομματιών προς κατεργασία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της υπερβολικής ακρίβειας επεξεργαμένος στη μηχανή, ο συνδυασμός ή η παραμόρφωση δικτυωτού πλέγματος. Αυτό το είδος επεξεργασίας περιλαμβάνει τη μηχανική χημική στίλβωση, την ιονική επιμετάλλωση και την ιονική εμφύτευση, την έκθεση δεσμών ηλεκτρονίων, την επεξεργασία ακτίνων λέιζερ, την εξάτμιση μετάλλων και τη μοριακή επιταξία ακτίνων. Το χαρακτηριστικό αυτών των μεθόδων είναι ότι το ποσό υλικού που αφαιρείται ή που προστίθεται στο στρώμα επιφάνειας μπορεί να ελεγχθεί πολύ λεπτά. Εντούτοις, για να λάβει την υπερβολική ακρίβεια που επεξεργάζεται την ακρίβεια στη μηχανή, εξαρτάται ακόμα από την ακρίβεια επεξεργαμένος τον εξοπλισμό και το ακριβές σύστημα ελέγχου, και χρησιμοποιεί την υπερβολική μάσκα ακρίβειας ως μεσάζοντα. Παραδείγματος χάριν, στο πιάτο VLSI που κάνει, η δέσμη ηλεκτρονίων χρησιμοποιείται για να εκθέσει photoresist (δείτε τη λιθογραφία) στη μάσκα για να κάνει τα άτομα photoresist να πολυμερίσουν (ή να αποσυνθέσουν) άμεσα κάτω από τον αντίκτυπο ηλεκτρονίων, και έπειτα πολυμερισμένο ή τα μέρη διαλύεται από τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη για να κάνει τη μάσκα. Η παραγωγή πιάτων έκθεσης δεσμών ηλεκτρονίων απαιτεί την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης worktable μέχρι 100% ± ακρίβεια 0,01 μικρών εξαιρετικά επεξεργαμένος τον εξοπλισμό στη μηχανή.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.